Web-tv over Bachelor Nursing 2020

Web-tv over Bachelor Nursing 2020

Bohn Stafleu van Loghum nodigt u uit om deel te nemen aan de gratis web-tv ‘De verpleegkundige van de toekomst’. Op 29 juni a.s. gaat Chief Nursing Officer en hoogleraar verplegingswetenschap Marieke Schuurmans in deze eerste van drie uitzendingen uitgebreid in op de implementatie van Bachelor Nursing 2020.

Wat betekent Bachelor Nursing2020 voor de opleidings- en beroepspraktijk? Wat betekent het voor hogescholen en het werkveld om verpleegkundigen toe te rusten met de competenties van morgen? Hoe functioneert de verpleegkundige van de toekomst in de beroepspraktijk?

Voor wie?

Deze interactieve web-tv is een praktijkgerichte en interactieve uitzending voor alle betrokkenen: onderwijsontwikkelaars en docenten, opleidingsverantwoordelijken en managers in de zorg.
De web-tv is ontwikkeld door Bohn Stafleu van Loghum in samenwerking met het LOOV. Tijdens de uitzending wordt u in de gelegenheid gesteld om uw vragen over Bachelor Nursing 2020 aan Marieke Schuurmans voor te leggen. De uitzending wordt gepresenteerd Ruud Koolen, hoofdredacteur Skipr.

Interesse?

Meld u dan nu aan! U ontvangt van ons vlak voor aanvang een email ter herinnering.
De volgende uitzendingen besteden aandacht aan de curriculumontwikkeling Bachelor Nursing 2020 en de implementatie in het werkveld.

Wat is een web-tv?

Een web-tv is een online nascholing die u vanachter uw computer volgt. Op uw beeldscherm ziet u zowel de sprekers als de begeleidende dia’s en soms ook foto’s of video’s. U kunt op 29 juni de web-tv uitzending volgen, waarbij u live vragen kunt stellen aan de experts in de studio. Bent u verhinderd op de datum van de live uitzending? Geen probleem, op een ander tijdstip naar wens bekijkt u on-demand de uitzending. Deze blijft namelijk een jaar voor u beschikbaar.